Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LEGYEN VISZONTELADÓ

Cégünk a hevítőrúd kiskereskedelmi értékesítés mellett, hevítőrúd nagykereskedelmi tevékenységet is folytat. Üzleti partnereink között egyaránt megtalálhatóak online és offline vállalkozások is.

Amennyiben Ön is partnerünk kíván lenni, úgy kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és írjon e-mail-t info@hevitorudak.hu-ra.

Nagyker árakat az Anita, TQS, Genmist, Heabal, Healcier, Darlings, Lavie, Trendmist, Teastick, Sunday, Leme, Heccig, Neafs és Molix termékcsaládra tudunk biztosítani.

Vegyen ki Ön is a részét a világ egyik legnagyobb üzletágából. Akár új vállalkozást indítana, vagy esetleg a már működő vállalkozásába szeretné a termékeket értékesíteni, keressen minket bizalommal, mi minden lehetőséget megadunk, hogy Ön a mi termékeinket forgalmazhassa.

Cégünk saját kizárólagos forgalmazása alá tartoznak az alábbi márkák - "ANITA", "TQS" "HEALCIER" "LEME", "HECCIG -NICCO és ZERO" "LAVIE" brand név alatt futó hevítőrudak.

Cégünk minden támogatást megad Önnek annak érdekében, hogy Ön egy sikeres vállalkozást üzemeltessen. Folyamatosan készítjük újabbnál újabb plakátjainkat, készülnek a termék kínáló display állványok, folyamatosan közzé tesszük legújabb partnereinket a közösségi médiában is. De amennyiben más segítségre is szüksége lenne, keressen minket bátran, biztosan fogunk tudni segíteni.

 
Dobó József
beszerzési és kereskedelmi vezető
tel: +36/20 342 9947
e-mail: dobo.jozsef@outletclub.hu