Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GENMIST HEETS

Genmist - Legjobb ízélmény

  • Nulla formaldehid-kibocsátás
  • Dohánymentes
  • Kátránymentes
  • Égési termékektől mentes

Legfőbb cél az egészségesebb élet.

A Genmist termék a világ legjobb minőségű alapanyagait használja a különféle növényi anyagok közül, a természetes molekuláris osztályú gyógynövényes esszenciát, a korszerű berendezéseken keresztül granulálva, és a növényi esszenciából kivont ízeket és illatokat hozzáadva visszaadja az IQOS dohányzási élményt a dohányosoknak.

A Genmist termékcsalád több féle ízben érhető el: hűvös mentol, menta, áfonya, original, ligh és kávé.

 

Genmist részecskék

A Heat Not Burn termékekben található hagyományos dohány helyettesítésére létrehozott GenMist Particle-t azért hoztunk létre, hogy kellemes új dohányzási élményt nyújtsunk a fogyasztóknak. A Genmist részecskék tea levelekből és más természetes növényekből származnak. Az alapanyagokat technikusaink gondosan kiválasztják a világ egyik legkiválóbb üzeméből. Ezeket a mai legmodernebb gépekben dolgozzák fel, így stabil részecskék képződnek, amelyek nikotint és más aromákat tartalmaznak. A Genmist részecskék nem tartalmaznak dohányt vagy dohánytermékeket. Emellett van olyan termék is a Genmist palettáján, mely nem tartalmaz még nikotint sem.

 

Genmist hevítőrudak

A Gen Stick egy fűtött nem dohánytermék, amely gén részecskéket, szűrőhegyet és élelmiszeripari szilíciumot tartalmaz, élelmiszeripari papírba csomagolva. A Gen részecskék, ha egyszer 300 ° C-on melegítik, többnyire nikotint és ízesítőt tartalmazó vízgőzt képeznek. A vízgőzt a szilícium és a szűrő csúcsa tovább szűri, és meleg, kellemes gőzzé válik a szájban. Ez a termék kompatibilis az IQOS eszközökkel.

Rendezés: